Så där ja!

Så nu har jag ändrat det mesta, nu ska jag bara fixa en ny header!
men det orkar jag inte hålla på med nu så ni får leva med att det fortfarande ser lite skumt ut ;)

Hoppas ni gillar den nya designen, (så långt som jag kommit hittils)


Ändring på G

Som ni kanske ser så är min blogg just nu lite ur design. Detta är på grund av att jag håller på att ändra designen helt nu och ska försöka hinna med innan det blir kväll!

Tack för tålamodet!

Take a stand

Förfest hos Fez, najs!
Men ah det blir lugnt ikväll och inte så sent, är faktiskt rätt trött men är det påsklov så är det! ;)

Imorgon ska vi äntligen få sova ut och förhoppningsvis blir morgondagen bättre än idag, vet inte riktigt varför jag är så opepp idag men allting har gått åt helvete idag. Och igår. Vi får helt enkelt hoppas på att jag är på bättre humör imorgon! Kom även på att efter påsklovet ska jag till psykologen igen, och få ännu mer metall i käften (räls på underkäken med). Är ganska så inte exalterad.

Från det ena till det andra, ska försöka ändra designen på bloggen nästa vecka! Om jag inte glömmer datorn hemma det vill säga! Haha

Min fina men helt puckade katt, jag älskar dig <3


Lets have a white trash party!

Nu är det påsklov och på lördag drar vi till Sandviken! Varit sjuk hela veckan men nu börjar det gå mot bättre tider! Efter massa hostmedicin och Alvedon det vill säga!

Jag får önska er alla en glad påsk!


Ni skrattar när jag gråter men jag står när ni faller.

Är sjuk men är en tapper person och går till skolan ändå! Går på hostmedicin, Alvedon och halstabletter för att överleva dagen. Idag ska vi beställa biljetterna upp till pappa, kommer bli skönt att komma ifrån Gislaved ett tag :)

Idag har jag prov och sedan ska jag till psykologen, wish me luck.


Kan det aldrig ta slut?

Jävla hosta! Har hostat och hostat och hostat heeeeela natten och heeeela dagen igår. Har ont i huvudet för att jag har hostat så mycket! Åååh jag vill bara att hostan ska försvinna.


Jag tänker aldrig på framtiden - den kommer ändå.

Tänkte ändra design här på bloggen, ny header och lite ljusare färger. Något förslag?
Tänkte även ha frågestund nån dag men är inte helt säker eftersom ni inte verkar hitta kommentarsfältet ;)

Igår var det en lugn dag, va med några vänner och slappade men idag vet jag inte vad vi ska göra! Städa kanske, men det är så långtråkigt. Önskar att jag hade pengar så man kunde hitta på något roligt, men det går inte i denna byn då allt är stängt på söndagar. Sjukt dåligt.


En resa på tusen mil börjar med ett enda steg.

Tänk så kunde allt bara bli bättre? Då hade man aldrig kunnat falla ned för att kunna bli lyckligare än vad man en gång var.


Skönhetssömn in my ass

Har tänkt på en sak, oftast säger våra Pojkvänner till oss tjejer att vi tar för mycket plats i sängen och så vidare. Lögn! Jag tar fett mycket plats i vår 160 säng ja, men i en 90 säng får jag inte ens plats i sängen för att min kära pojkvän tar all plats. Inatt har jag legat halvt i sängen med benen mot golvet. Jag förtjänar en lång och härlig massage.


Ta första bästa plan och ge dig av

Efter svimningsincidenten här om dagen gick jag till skolsköterskan och pratade med henne, hennes svar var att jag måste äta mer. -nej tack!

Nu ligger jag i sängen och bara älskar känslan av att det är helg. Och alldeles snart är påsklov! Förhoppningsvis blir de att åka upp till papi<3

Vad ska ni göra i påsk? :)


Google är människans bästa vän.

Hejhopp alla små korvar som läser bloggen ! Hoppas ni alla får en trevlig helg då det är fredag imorgon! Själv ska jag ha prov i naturkunskap vilket inte är mitt starkaste ämne men vi får hoppas på det bästa! :)
Hade utvecklingssamtal igår och det gick förvånansvärt bra! Ligger på över E (godkänt) i nästan alla ämnen! Dock har jag F (underkänt) i idrott. It sucks men vad ska man göra? Gjort är gjort life goes on!

Nu ska jag hoppa i säng och försöka sova lite innan morgondagen! Sov gott alla morgontrötta sniglar<3

Btw, så här sover min katt;


C^2 = 5>%

Kära matematik, jag hatar att du finns. Och jag hatar att jag måste ha dig för att komma in på universitetet. Ååh vad jag vill ha sommarlov. Typ nu. Med sommar. Sol. Älsklingen. Och sol. Och bad. Med älsklingen!


happiness

Jag ligger illa till, fick abstinens och gick och köpte det jag älskar mest!


Så trött på't

Så jävla less!
-Kan ingen fatta saker och ting eller?
Tydligen inte..


Brum brum bil!

Idag körde jag till gällstad och införskaffade mig;
Mössa till älsklingen så han slutar töja ut mina :)
Strumpor till min fina :)
Och ett varsit par solglasögon!
Mjukisbyxor som var på rea och
Ett par jeans till mig :)
Vi köpte även en varsin tshirt , på min gifter sig en cigg med döden ;)
Aaaaaweeesoooomeeee <3
Och min fina mamma bjöd oss på pizza när vi kom hem!:)

Det jobbiga är ju dock att min whiplash spökar så jag är mer eller mindre i sängläge nu och knarkar Alvedon för att smärtan ska försvinna :/


RSS 2.0