Äntligen!

Hade min uppkörning i tisdags 11/3 och klarade det! :)
Idag hämtade jag ut mitt körkort, sååå skönt!



Människor alltså..

Jag hatar människor, helt ärligt alltså!
Folk fattar inte när dom ska lägga sig i eller inte, de blir handlingsförlamade så fort något händer, de är hemska varelser, de är ett hot mot djur och natur. Människor suger helt enkelt :)

Anledningen till att jag skriver detta är för att jag är trött på folk som lägger näsan i blöt, deras näsa som alltid är högt uppe i vädret i vanliga fall. Ni som tror att ni är så mycket bättre än alla andra, testa på att inte ha era calvin klein, dolce gabbana och dior prylar på er så ska vi se hur jävla bra ni är då. Detta är tillägnat till alla er fisförnäma äckel där ute, ni tror att ni är så bra men vill ni veta en sak? Ni är precis som alla oss andra!
Ni snackar skit om andra, även fast ni inte erkänner det. Ni gör misstag, fast ni inte erkänner det och ibland står ni där hemma och kollar er i spegeln och tycker att ni egentligen är helt värdelösa, fast ni inte kan erkänna det. Väx upp, se hur världen faktiskt ser ut.

NI ÄR INTE BÄTTRE ÄN OSS ANDRA, "VANLIGA" MÄNNISKOR, tillåt er själva att inse det!

~

Friendship is weird.
You pick a human you've met
and you're like,
"yup I like this one.'
and you just do stuff with them.

Plus-size

Detta är vad man kallar för plus-size modeller, helt normalbyggda kvinnor som blir utsedda att vara modeller för tjockis-kläder. Detta kallar jag för absurt, inte undra på att hälften av alla ungdomar idag har anorexia?
Samhället har satt sin stämpel, är man kurvig eller ens har en uns underfett på sin kropp så är man.. tjock..
Det är kränkande mot alla kvinnor som redan mår dåligt över sin vikt att visa reklam som visar fullt normalbyggda kvinnor och kallar dem för plus-size.
Jag hoppas att det kommer en förändring, jag begär inte att den ska komma idag, inte heller i morgon, men det måste bli en förändring i vårt samhälle som vi ser det idag.

Tack för mig.

RSS 2.0