Who will fix me now? Dive in when Im down? Save me from my self, don't let me drown


It comes in waves
I close my eyes
Hold my breath
And let it bury me
I'm not ok
And it's not all right
Won't you drain the lake
And bring me home again


Andas djupt i mig tills jag blir din



Våldgästade Jimmy efter superbästis åkt hem för att sova, tråkigt men sant, han måste tydligen sova också!? Hahaha :) 
Jimmy har skaffat en bäbiskissemiss som ni kan se på bilden, massa mys å lek med plutten :)

peace out.

Me want 😍

 
Ni som känner mig vet hur mycket jag ÄLSKAR eminem, så hittade en sida tshirtsky.com som säljer eminem collections! Ååååh vill så jätte gärna ha några kläder därifrån! Har hittat 3 snygga hoodies och en långärmad, jag dreglar! Får spara undan lite pengar, för det kostar ju bara 1 379 kr inkl frakt! :)
 
peace out.

I can kiss away your pain

Fan ta denna hosta, denna feber och min hals! Har inte kunnat sova ordentligt på 3 nätter, och om jag lyckas somna!? Ja vad händer då!? -Jo jag börjar hosta mer än en ebolapatient i Västafrika! 
Och jag svettas!? Sen fryser jag!? Av med täcket, på med täcket, av med täcket, ja ni fattar poängen? Jag har inte tid att sova för min kropp känner att den vill ha all uppmärksamhet jag bara kan ge den, och ja, de är nästan bara på natten den håller på! Kanske är avundsjuk på min kudde? Vem vet!? Åt helvete alltså.. 
Jo föressten, jag har tappat rösten också! Funderar på att göra det värre själv istället för att kroppen ska göra det, vill också bestämma lite ;)

Skämt åsido, nu ska jag dricka te, sen ska jag till Apoteket och köpa hostmedicin. 

gammal bild men w/e

peace out.

Keep on fighting til the end











In your head they are crying













Mitt hjärta, min superbästis❤️

Hampus, tack för att du, efter 5 år, kom in i mitt liv igen. Tack för att du stöttar mig och tack för allt du gör. Kommer alltid finnas för dig, mår du bra så mår jag bra, mår du dåligt så mår jag dåligt. Jag kommer vara din vän för evigt!


Titta så söt han va när han va liten åh! Pluttis❤️ 

 Jag älskar dig bästis!

You're about to fill those shoes






Im confusing myself






running around and leaving scars

Hej hopp i lingonskogen.
Har nu möblerat om hela lägenheten, fick någon dille igår på att jag ville göra om allt. Nu är det gjort!
Har dessutom gjort en homemade-divan-soffa, genom att skruva isär våra soffor och sätta ihop dom till en. KUNG.

Sitter och försöker minska min feta prestationsångest, och försöker, iallafall försöker att hålla på med min hobby. sång. JAG hatar min röst så sitter och raderar varenda inspelning, funderar på att skita i det, haha tror jag stör grannen också.
Gammal bild, kort hår och inga piercingar i läppen! haha :)

Give me all your love

Köpte två rullar dekortejp här om dagen, just idag kände jag mig lite kreativ! Så jag tyckte att det var dags att piffa upp vårt fula badrum! Har man inga pengar är det jätte bra :)








Jag gillar det :)

counting down

Nu är det 12 timmar kvar innan vi sätter oss i bilen och åker ner till Gislaved igen. Känns extremt tråkigt men samtidigt känner jag mig glad. Glad för att jag får träffa superbästis, Tobbe, Mamma och djuren igen men ledsen för att jag inte hunnit spendera så mycket tid som jag har velat med mina bröder, mormor, moster, faster osv
Ja, men vad ska man göra? Mamma kan ju inte ta hand om våra djur hur länge som helst och man räknas ju som vuxen nu så man har ju vuxensaker att göra, som möten på AF, arbeta och annat trams. Fy vad jag har ont i magen och hjärtat nu, men det går över, det gör det alltid, efter ett tag iallafall, sen börjar allting om igen. Äsch jag är van.

Kollade precis på en film, Are you there, den var för övrigt, jätte dålig. Eller så är jag bara för blond för att förstå.

Gammal bild på mig, jag var ju faktiskt lite söt :)
 

Spread your wings and fly away

Imorgon bitti sätter vi oss i bilen och åker till Gislaved igen, känns surt att lämna pappa, syskonen och övrig släkt och vänner. Jag vet att det alltid är så men känns ändå lika förjävligt varje gång! 
Idag fyller min kusin 19 år så vi passar på att säga grattis till honom, samtidigt som vi börjar räkna ned till min 19 års dag! Om exakt 1 månad smäller det!


gammal ful bild men den får duga!

peace out.

Bli aldrig som jag när du blir stor.




Kände för att ta lite bilder, kände mig lite söt så bjuder på dom här :)

peace out.

adhd rocks

Har köpt ett armband för att visa vem jag är och jag är inte rädd för att visa att jag har en diagnos. För jag har adhd, jag är inte adhd.


Armbandet kostar 60 kr, och 40 kr går till hjärnfonden, vilket jag tycker är väldigt bra! Nu väntar jag med spänning tills armbandet dimper ner i brevlådan!
Jag själv har designat den men det finns även färdiga designer som man kan köpa, men jag ville ha något som är mig.

Är ni sugna på att visa för omvärlden vem ni är? Eller bara stödja neuropsykiatriska sjukdomar? Skänka lite pengar till hjärnfonden? Rekommenderar jag att gå in på Facebook och söka på carolines sida "adhd rocks"! 
Tack Caroline för det fina armbandet!

peace out.

I am on the edge of glory






Vill så gärna skaffa meduza, hiss elr diss? Åååh vet inte hur jag ska göra! Tycker att det är skitsnyggt men de kanske blir för mycket, vägrar ta ut spiderbitesen! Åååååh fundera fundera!

I'm standing on the edge and still I wonder why?

Idag har det inte alls varit min dag, skulle laga mat och tappar pastan på golvet, lyckas koka fast dom i botten på kastrullen (vilket jag aldrig har lyckats med innan) och spillde massa överallt. GG.. Det smakade bra iallafall!

På eftermiddagen var jag så fryssen så jag satte på mig mjukisar över mina jeans och en tjocktröja, la mig under täcket och sov en stund, hur skönt som helst! Men vaknade upp och kände mig som en överkokt potatis! Haha! 

Kollat på film också, Walk of shame, filmen va inte bra men slutet va det. Haha!

Varit ute med hunden nu på kvällen också!

Meningslöst inlägg jag vet, hade faktiskt allting bra och organiserat i huvudet vad jag skulle skriva, men det sket sig! Haha 



Kvällspromenad med hunden!

Titta va fin jag är i min nya mössa!

peace out.


Hemmagjorda delicatobollar





The harderst part is forgetting those you swore you would never forget.

Idag va ytterligare en chill dag, fick dock åka två rundor till affären vilket var lite smått irriterande.
Första rundan va för att handla mat, andra rundan va för att handla bakgrejor, då jag fick för mig att baka. Då hittade man självklart mjölbaggar i kokosmjölet och mjölbaggelarver i mandelmjölet. Jag är glutenallergiker och dessa två sorter va det ända som fanns hemma som va glutenfritt. ÄLSKA LIVET!

Kollade på film, som vanligt när vi är hos papi, denna kvällen blev det den nya x-men filmen, riktigt bra fast man blir helt mindfucked på slutet.
Nu har jag inget mer att säga så istället för att mala på med ointressanta saker så säger jag Godnatt.


~And even if all love has flown
We’ll have a few scars to proudly show
Cause at the end of our lives
We can say, ‘At least we tried’

Lying awake in bed
Feeling the spot on my chest
Where you used to rest your head~

need for speed - fylld med spänning och ljuvlig hämd.

Om ni gillar rysligt snabba bilar, rysligt snygga bilar, eller bara gillar att titta på ögongodis? Så är detta filmen för dig.
Gillade du fast & furious-filmerna kommer du gilla denna med, gillar du need for speed-spelen kommer du garanterat gilla denna, då du får se handlingen av det du sitter och spelar i din tv soffa hemma.

"En street racer som inramades av en rik affärsförbindelser ansluter sig till ett cross country race med hämnd i sinnet. Hans ex-partner, placerar en massiv bounty på hans huvud innan tävlingen börjar."
 

Let the sun die

Säger godnatt nu efter en heldag hemma, har inte gjort ett enda nå och det känns jätte skönt! Haha :)






jag saknar dig mindre och mindre det kommer annat emellan och det är bra.

Har inte mycket att skriva idag, det har inte hänt mycket alls nu under dessa dagar. Skrämde livet ur min bästis igår, det va kul. haha :)
Har helt ärligt ingenting att skriva om, känns konstigt, jag som alltid har massa som flyger runt i skallen. Känner mig helt jävla tom.

Åker från sandviken om 6 dagar, nu har jag börjat räkna ner, känns förjävligt. Men tack vare en snäll karl på arbetsförmedlingen slapp jag iallafall att åka redan nu på torsdag. Måste bara komma ihåg att mötet är flyttat till på måndag. Känner mig lite vuxen faktiskt, ska sätta igång med livet, hoppas på ett jobb som man trivs med och sen fortsätta plugga, vill hellre vara 12 faktiskt..

xoxo

Word.













peace out.

You left a hole where my heart should be

Skrev ju innan att vi skulle passa mina kusiner och åka till leklandet, ja det gjorde vi. Men det slutade med att vi fick gå efter 10-20 minuter för Mille ville hem! Fick pengarna tillbaka dock så det var inga som helst problem!
Mille valde att följa med mamma och pappa så vi hade några timmar själva med lilla Melina, så vi gick och köpte glass, lekte i lekparken och myste lite innan storebror, mamma och pappa kom hem igen :)

På kvällskvisten åkte vi till mormor och fick lite mat i oss, det va gott haha, och jag slapp laga mat själv ;)

Nu har vi kommit hem och väntar på att pappa och Tezz ska komma hem från dop och dopfest :)

Hann inte med att ta massa kort dock, haha!




Tröttis❤️

❌⭕️❌⭕️


Det hjärta som skulle bli mitt på nåt vis, det fryser nu sakta till is

Idag blir det att åka till Gävle och åka till leklandet med mina fina kusiner! Bilder kommer senare :)

Part time unicorn

Blev en spontantripp till Valbo då vi inte hade något att göra, så nu är man 300 kr fattigare, får dock tillbaka lite sen hihi :)

Så jävla söt, köpte en till min superbästis också ❤️


Lite gullig eller?:)

Gick förbi hobbex, halloween närmar sig och det märks! Denna skrämde inte mig liite när den börja snacka bakom ryggen på mig!


Don't you cry tonight.

Varit i Valbo idag så fick med mig ett till par thights och en T-shirt hehe :)
När vi sen kom hem fick vi hjälpa till att plocka potatisar från landet på gården!

Har även pratat i telefon med mitt lilla hjärta, superbästis! Det är lycka :)





I don't need to manage my temper, I need people to stop pissing me off.

Pappa har kommit hem från USA nu så mina bröder va här idag för att ge honom hans present då han fyllde år i augusti (men varit i USA i två månader) :)
Pappa fick en snöslunga av dom, vilket gjorde att mina små presenter såg lite värdelösa ut hahahah! 
Men han blev glad iallafall av allt :D

Fick ett par snygga converse av papi som han köpte i Amerika också!
Fett najs! Slipper knyta dom också ;D

Under förmiddagen hittade jag även gamla skolfoton, året är 2002!

Tommy gick i nian, Thomas i sjuan och lilla jag i ettan! Pluttisar❤️

RSS 2.0