Home is where the heart is ❤️

Nu har jag varit i Sandviken ett tag och känner att jag ska slänga ut ett blogginlägg fast ingen läser!

I onsdags kom vi, jag å hjärtat och redan på torsdagen hälsade vi på min älskade mormor och moster med familj. Hade en toppendag hemma hos mormor med lunch och bra sällskap, körde henne till läkaren och sedan bar det vidare till moster, där vi umgicks och grillade! :)
På fredagen fick jag ett tragiskt besked att min älskade hund Aki tyvärr gått bort, men han fick iallafall 11 underbara år💕
På kvällen på fredagen var vi, hela familjen på grillning hemma hos Sandra och Johan med deras underbara son Lukaz! Jag var fyllechaffis och jättetrött :)
Under helgen var vi med min älskade storebror Tommy med och åkte runt i hans nya båt och pratade, mys! :)
På måndagen var jag å hjärtat till Valbo där jag köpte två nya par skor, #kvinnansbästavän
På tisdagen var vi med mormor och moster med kusinerna igen och lekte på lekparken, åt mjukglass å hade trevligt! På kvällen åkte vi med ungarna och badade lite :)
På onsdagen blev det en slappdag hemma och på torsdagen va vi barnvakt åt lille Lukaz medans Sandra å Tezz plockade svamp hela kvällen, jätte mysig kväll med lek i sandlådan, lek inne och lite tv tittande :)
Idag har vi rensat svamp och bakat lite, nu sitter jag här med en cider och väntar på att grillen ska startas :)
Nu är det bara helgen kvar här uppe och på söndag åker vi tyvärr hem :(

I whish people would listen as much as they talk.

Bejb har semester så imorgon åker vi till älskade papi, och resten av familjen! Kommer bli as skönt att komma bort lite men känns tufft att ha lämnat bort min älskade vovve till mitt ex undertiden jag har "semester", kommer sakna min katt med! Och mammsen och hennes hundar! Hihi 

Jag har inte så mycket att skriva, mer än att de ska bli skönt att åka iväg lite innan jag börjar jobba som personlig assistent åt en liten flicka, som också kommer vara härligt! 


Jo juste, fick körförbud på förra bilen så har köpt en ny pärla!

peace out bitches!

RSS 2.0