helgen, skolan

Under helgen har vi varit hos våra fina vänner :)
inte så mycket att säga om det faktiskt då vi bara sitter och tjötar en massa :)

I söndags hade jag skittråkigt.. Älsklingen åkte till Ullared utan mig /sadface och var borta alldeles för länge :o
Tänkte gå till en kompis efter jag hade fixat tvätten (16.00) men eftersom han sa att dom inte skulle vara borta länge kändes det onödigt att precis gå upp dit sedan vara tvungen att gå hem igen. Men så var inte fallet, fick ändå sitta och vänta till klockan 18.00 haha! Det är så jobbigt när man inte kan höra av sig så att man inte kan kommunicera haha :)

Efter älsklingen kom hem så följde svärmor och svåger in och drack lite kaffe sedan satt vi och myste framför TV:n innan vi duschade och gick till sängs. skönt.

känns som att det knappt var lönt att blogga, haha. Har ingenting att skriva om..

ciao§

Förlorad tid kan du aldrig ta igen

Hejhopp!
Sitter i skolan och väntar på lektion, har haft hål i 2 timmar, suttit i bildsalen och målat :)

Är lagom trött, har inte sovit någonting på nätterna sen nyårsafton. Någon timme hit eller dit men jag har jätte svårt för att somna och när jag väl somnar så vaknar jag. Hur jobbigt som helst och vet inte vad det är för fel :(
Längtar till helgen så man kan få lite mer sömn iallafall då man inte behöver gå upp tidigt till skolan :)

Åh snart tar jag studenten.

A great flame follows a little spark.

Hej alla läsare!

Är inte jätte aktiv på min blogg tyvärr, men ska försöka att bli bättre, kan dock inte lova något :)

Ätit mat hos en kär vän idag och nu sitter vi och tjatar lite med en varsin öl. Det är såå skönt att ha helg fastän det endast har varit skola i 3 dagar. Jag har inte kunnat sova på nätterna sedan nyår så jag är väldigt trött och seg, vet inte vad det är för fel heller ..

I skolan kollade vi på en dokumentär som gjorde mig väldigt illa till mods, "hederns pris", den handlade om hedersmordet på Pela, som rymde hemifrån på grund av hårda regler och förtryck från sin far. Hon var endast borta en natt men endå så hade hon vanhedrat sin familj. Pappan och hennes farbröder mördade henne när hennes yngre syster såg på. Usch vad arg jag blev, jag förstår inte hur man kan vilja leva i en religion och kultur som tillåter hedersmord. Det är inte en kvinnas fel om hon blir våldtagen, det är INTE rätt att mörda henne för att hon har "vanhedrat" familjen! Om det är någon som ska få ett straff är det våldtäcksmannen och inte den våldtagna kvinnan! 
Med det sagt hoppas jag att ingen tar illa vid sig och att ni alla får en trevlig helg! :)


Skulle ju lägga ut en bild på lampan efter den blev upphängd ;)




RSS 2.0