Gott nytt år!

Nyår firas med ett par kära vänner och min älskling!

GOTT NYTT ÅR! <3







Changed plans

Blev lite ändrade planer, vi skulle ju träffa min mormor och moster på annandagen men så blev det inte på grund av magsjuka hos ett av barnen. Så vi åkte dit igår istället :)

Var helmysigt att få träffa mina små kusiner igen, dom är sååå söta dom där ungarna alltså! :) 
Vi åkte hem till min underbara mormor också som bjöd på god mat och fika! Och det blev paketöppning där med ;) barnen blev glada över sina paket och det blev jag och älsklingen med :)
Fick en försenad födelsedagspresent också, en skiiiitsnygg home-made lampa från min kära moster! Sån tid det måste ha tagit och göra den :o
(lägger ut bild när vi satt upp den)
Kortfattat; en underbar dag men en underbar släkt :)

Idag var vi med min styvmamma och hennes väninna på mellandagsrean! Awesome :) 
Det som är mindre awesome var att jag hade massa pengar kvar innan jag hämtade ut min astmamedicin på Apoteket, 741.50 kostade den .. Nu är jag pank! Men jag kom i alla fall hem med ett par skitsnygga skor<3

Nu ska vi sova efter att ha kollat på Lone ranger och varit med i en rolig diskussion på Facebook haha, godnatt världen! :)



in their skin

Kollade på "In their skins" ikväll, filmens genre var "skräck och action" men jag skulle nog sätta den som "fett j*vla psyko". H*n som skrev manuset och berättelsen satt nog på något mentalsjukhus.

Om filmen;
Efter deras unga dotters tragiska död, beslutar sig familjen Hughes för att fly till deras fritidshus ute i skogen. Men deras försök att få lite kvalitetstid tillsammans avbryts våldsamt när en angränsande familj med baktankar dyker upp på middag.

Vi förberedde oss på en skräckfilm mitt ute i skogen i familjens sommarhus, men neeeeej, de fick ett par psykotiska grannar som mördar allt dom ser.
Personligen gillade jag inte alls filmen, gillade storyn dock eftersom jag är intresserad av psykiskt sjuka människor (vill bli psykolog, är inte galning själv, haha) men ni som gillar f*ck'd up movies kommer gilla denna! :)

(bild tagen från google)


Julafton, god jul!

Idag är det julafton, isåfall någon har missat det ;)
Har ju som sagt redan firat två minijulaftonar och fick en toaster av mamma, vinglas av svärmor och vi får julklapparna från svärfar när vi kommer till Gislaved igen. Men idag har vi varit hos min styvmormor (heter det så?) och ätit god mat och öppnat julklappar :) 
Innan dess var vi hos min käre faster och åt julfrukost, känner mig 10kg fetare må jag säga! Fick en chokladask av faster och pengar (som födelsedagspresent), av styvmormor fick jag också en chokladask och pengar och av pappa och styvmor fick jag ett presentkort :)
Av min snälla älskling fick jag ett önskat och efterlängtat berlock-armband! Tack alla! <3

Imorgon ska vi till styvmorfar (som sagt, heter det verkligen så!?) och käka lite mat och dricka lite gott :) antagligen så blir det lite julklappsöppning där med :) och på annandagen bär det iväg till min kära moster och där ska jag och älsklingen fira lite minijul i efterskott :)

GOD JUL PÅ ER! Hoppas ni har haft en trevlig dag och kväll! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film!

Jullov

Idag har vi varit på kalas och firat mini-jul med mamsen då vi inte är hemma på julafton, utan åker till papi den 22/12 och firar jul i Norrland :)
Imorgon är det julavslutning i skolan och sen blir det att chilla pung så gott det går under lovet! :)

Min fina svåger fyller 6 år imorgon också så vi ska fira honom med och ha en liten minijul hos svärmor också :)

Godnatt världen.

Rakastan sinua

Jag älskar dig. Jag älskar dig så otroligt mycket! Du är mitt allt, du är min värld, du är min luft. 






Trött

Är så himla trött på skolan nu.
Vill ha jullov nu så jag kan åka upp till Sandviken och bara vara. 
Så trött på all jävla skit i både skola och på fritiden. 
Stressad.

Klippte mig idag, de blev fint. 
Jag gillart :)


Ullared med mammsen och älsklingen

Införskaffade oss en massa julklappar! :)
Kökshandukar, grytlappar, kattmat, hundgodis, tavelram, likörblandning, jeans till älsklingen, te, alla fast and furious filmer för att ära Paul Walker, och resten kommer på bild :)










RSS 2.0