Or else you're not gonna make it to the world unknown

Haft en underbar helg med bästa Hampus!
I fredags var det sista dagen på jobbet, vilket är väldigt tråkigt för jag saknar alla trevliga kollegor och mina små tanter och gubbar!
Jag gav avdelningen ett litet tack och sa hejdå till alla boenden, vissa var jobbigare att säga hejdå till än andra..

Lördagen bestod av service på min bil, böt olja och oljefilter, fick självklart hjälp av bääästie, som blev överlycklig som fick meka med bil första gången i sitt liv typ :)

Och idag blev det en liten tripp till gekås, Ullared. De har varit en helmysig dag och en awesome helg! Nu är jag dock ensam i två dagar medan Hampus arbetar, men sen är det långhelg ihop :D


Han är ju faktiskt snäll som tänker på att jag behöver ha ett gott skratt när han arbetar ;)





you can take away my pride, I don't need it in this forgotten town.

Tjena, sitter hemma hos Hampus atm, han är på jobbet och jag har tråkigt. Jag har tillochmed varit så snäll så att jag har städat hans rum, det behövdes haha! Om två timmar är det min tur att dra till jobbet, kvällsskift innan helgskiften. Är inte alls sugen på att arbeta i helgen men de är ju smällar man får ta :)
På söndag ska jag till mamma och sova hos henne och på måndag morgon ska vi till kirurgmottagningen med min mage. Också något som jag verkligen inte ser fram mot.
 
 
You can take away my wings
Because I will never be an angel
You can take away my dreams
I just have one and it's about loving the enemy
You can take away my pride
I don't need it in this forgotten town
You can take away my soul
Forever and always it will be the unknown.
No one is there when I cry
Would you care if i died?
Failing point is so near
Is it your fault or is it my mind?



Would you even care if i die?

Hej! Haft en myshelg med älsklingsbäästie, var på bio i fredags, fast and furious 7, så himla bra! 
Må du vila i frid Paul Walker❤️ 
På lördagen va vi bara hemma hos mamma och softade, fixade i mitt nya rum och grillade lite, sov över där och hade det mys :)

Nu är jag på mitt nuvarande sovställe. Sitter och har ångest, det är fint de..
Imorgon blir det arbete, de är en lång arbetsvecka nu, inklusive helg. Just nu känns det skit men de blir nog bra det med! 




Sometimes it lasts in love, Sometimes it hurts instead

Nu har det hänt mycket sen sist jag skrev, jag och Robin har gått isär och jag bor hemma hos ett par kompisar tillsvidare. Har kört tre flyttlass till min mamma nu under den senaste veckan, det låter mycket men de är egentligen inte så mycket saker, mest kläder och sånt, märks att jag är brud haha! 

För övrigt så har jag haft en underbar påsk med världens bästa Hampus, han har varit jättesnäll och hjälpt mig genom detta och hjälpt mig både packa och flytta, tack så himla mycket för allt❤️ Vi har varit hemma hos min mamma hela helgen och fixat med mitt nya rum och hjälpt till på gården och självklart kört lite Cross med :) 
Det har varit helt underbart att få tankarna på annat och bara kunna få vara, i lugn och ro, tack för allt du gör för mig, jag älskar dig❤️

I skrivande stund förbereder jag mig mentalt för att åka på arbetsintervju, måste byta om så jag ser respektabel ut också! Haha :) 
Hoppas på det bästa!


Jag älskar dig bäästie, tack för att du finns och ger mig styrka❤️


Mammas hundar är lyckliga på den stora gården!

RSS 2.0