Ogooglebart

Har varit i skolan heeeela dagen med ont i magen och träningsvärk i benen! Hjälpe svärmor att flytta igår, hela dagen nästan! 4 våningar upp fick vi springa upp och ned flera gånger! Bra träning i och för sig ;)

Ikväll blir det grillning hos svärfar och svägerska! Kommer bli riktigt mysigt! :)
Dessutom så tar svägerskan snart studenten vilket gör att man själv börjar gå lite panik då jag tar studenten nästa år!


sing your own special song.

Hej! dålig på att uppdatera?, svar ja!
ni får ursäkta mig för mitt dåliga bloggande.

Igår när vi kom hem var det kallabalik, Milla, vår hund, har blivit magsjuk eller åtminstone fått i sig något hon inte ska äta. Låg spya över hela köket så det var bara att släppa ut henne och låta henne vara ute tills magen kom i schack igen och sedan gå ut och gå varje timme. inte alls roligt! hoppas hon mår bättre idag när vi kommer hem, vill inte städa idag igen! Räcker definitivt med att jag ska fortsätta tvätta och laga mat.

Idag hade jag min sista psykologitid, snart får jag svar på om jag har ADHD eller om det är något annat. Jag vet att jag inte tagit upp detta här på bloggen innan, men jag har gått hos psykologen nu några gånger och fått göra olika tester och aktiviteter. Vi får hoppas på det bästa nu! håll tummarna :)

Reminds me of a bright blue sky.

Dö tandställning dö.
Har ont, vill sjunga men det låter för jävligt. Dum. Jag orkar inte! Går och lägger mig istället ja!


The big five

Oj, nu har jag varit dålig på att blogga igen.
förlåt. men nu ska jag nog få ordning på bloggen då min kära syster ska hjälpa mig - datorproffset! :)


Babydoll you need some rock n' roll

Varit barnvakt åt mina småfisar idag! Gick en runda för att natta Melina, gick förbi fåren och kollade på den nya bebisen (lamm). Mille va lite blyg till en början men när vi skulle gå hem började han gråta. Mitt lilla hjärta då<3

Allt som allt har det varit en jättebra dag, men tyvärr är det sista dagen i Sandviken. Imorgon åker vi hem.
Kommer sakna alla här uppe.


Shine bright

Varit hos bror min nästan hela dagen idag, riktigt trevligt att bara sitta och prata om gamla minnen osv. Speciellt när man har saknat honom som fan i ett par månader. Förhoppningsvis hinner man förbi andra brorsan innan vi åker till sketlaved igen på lördag också.
Nu ska vi dra till affären och köpa gott sen blir det sängläge med film och mys! :)


Remember?

Kommer ni ihåg när jag skrev och berättade om att jag hade fått en liten kusin?! Ja, det var tre år sedan. TRE hela år sedan, och jag som tycker att det va som igår. Det känns som att det vore igår han va ett litet spädbarn, men nej. Han är vild, leker, pratar för fullt och håller på att lära sig att cykla! Grattis på födelsedagen kusin! Hela 3 år nu!
~tiden går alldeles för snabbt<3


RSS 2.0