Du är så vacker att jag vill gråta

Haft en underbar helg med älskling, som vanligt :) 
Nu ligger jag hemma i min säng med min underbara hund och min underbara katt! Livet är så otroligt mycket bättre nu måste jag säga och det tackar jag min Hampus för! :)

Idag blev det en liten tripp till Jönköping, Ikea, efter att bejb slutat jobbet. Blev ett skrivbord och en datorstol rikare :)
Morran å Tobias remix på högsta volym i bilen med - klockrent.

Nu ska jag försöka sova, ska in till Värnamo imorgon och byta arbetsförmedling eftersom jag bytt kommun! 

Jaja, tråkigt inlägg så blir det ibland :)

Du förstår inte hur lycklig du gör mig❤️

I'll do anything for you.




Ångesten och tankarna tär på mig

Ännu en natt med dålig sömn och miljoner tankar. Orkar inte. Men tackar min vän Anton som orkar med mina bekymmer. Imorgon ska jag till dietisten igen, tydligen så vill inte mina tarmar läka som dom ska. Efter det ska jag till bejb och tillbringa helgen med honom. Det blir bra hoppas jag, kanske blir av med alla dessa tankar då. Nu ska jag hoppa in i duschen tänkte jag, peace out alla äckliga as där ute :)

I am alive because you are my life, you are my sun that shines so bright.

Feeling the spot on my chest, where you used to rest your head.

Detta med att sova hemma första natten efter att ha varit hos älsklingen är verkligen jobbigt. Ångest och saknad. 
Jag är verkligen kär, på riktigt, helt förtrollad. 

You're mine.





Tankarna flödar när jag är själv om natten

Ni vet den där känslan där allt bara är fel och jobbigt? En sån natt hade jag inatt. Saknad, oro och sorg var det som fanns i min hjärna inatt. Men det blir bättre, det blir alltid bättre.

Pratade med babe idag, lääänge. Det behövdes från bådas sidor. Även fast mina bekymmer inte är så viktiga just nu, då det pågår större viktigare saker i hans liv. Men du, du klarar det. Jag vet hur jobbigt det är, men jag finns vid din sida varje steg du tar❤️ 

Det är kärlek.❤️

Ett kallt mörkt rum.

Har varit med bästa Hampus hela helgen, körde hem honom för ett par timmar sen nu och ligger i sängen för att försöka sova. De går inte så jätte bra så passar på att blogga lite istället :)

Vi är ju lite söta iallafall😍


Totalstädning av Xavior, ja min bil heter så. Punkt slut. Dammsugit och torkat hela insidan, passade på att köra igenom biltvätten med! Köpte mig en coffeecooler med👌
Just my luck. Allvarligt?! Hamnar alltid efter ett långt ekipage med långsamtgående fordon när jag är ute och kör..

~~


RSS 2.0