Baka glutenfritt - Gluten och mjölkfria Mazariner

Mazariner

ca 30 st

Deg:
100g mjölkfritt margarin
50g socker
1 ägg
210g glutenfri mjölmix (jag använde Lailas blå)
1 tsk bakpulver

Blanda samman alla ingredienserna för hand och tryck ut i aluminiumfolieformar.

Fyllning:
250g mandelmassa
125g mjölkfritt margarin 
2 ägg
10 malda bittermandlar

Mal bittermandlarna och blanda sedan ihop alla ingredienser med hjälp av elvisp, när det blivit en jämn fin smet klicka i det i formarna och grädda mazarinerna mitt i ugnen 20 minuter i 175 grader.

Glasyr:
4 dl florsocker 
3 msk kallt vatten 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0