Baka glutenfritt - drömrulltårta



3 ägg
1,5 dl socker
0,5 dl potatismjöl
2 msk kakao
1,5 tsk bakpulver

Smökrämsfyllning;
1,75 dl florsocker
100g smör
2,25 tsk vaniljsocker 
1 äggula

Vispa ägg och socker poröst.
Blanda de torra Ingridienserna väl och rör sedan försiktigt ned i äggsmeten.
Grädda på bakplåtspappersklädd plåt mitt i ugnen på 225 grader i 5-10 minuter beroende på ugn, det går väldigt snabbt så var uppmärksam på kakan!
Stjälp sedan upp kakan på ett förberett sockrat bakplåtspapper (detta kan vara klurigt, be gärna någon om hjälp om du inte är ensam) och låt svalna.

Gör under tiden fyllningen,
Rör ihop alla ingridienser med elvisp, till en slät konsistens. Bred ut på kakan.

Rulla ihop och njut :)

Tips; sikta i de torra Ingridienserna i äggsmeten för att undvika klumpbildning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0