Baka glutenfritt - Riesen kladdkakemuffins

175 grader
ca 8 minuter
12 muffins

150g mjölkproteinsfritt smör
3dl socker
1dl kakao
2tsk vaniljsocker
2dl glutenfritt mjöl, Leilas blå mix
2st ägg

10 st hackade riesen-kolor

Smält smöret, låt det bubbla lite men det får absolut inte brännas vid! Ta av kastrullen från plattan och tillsätt socker, blanda med slickepott. Blanda sedan i resten av ingredienserna en och en med hjälp av slickepott, äggen ska tillsättas sist!

Häll upp smeten i muffinsformar. (Jag använde medelstora formar och lade i två skedar smet i varje)

Hacka riesen-kolorna och strö över önskad mängd på varje muffin.

Grädda i nedre delen av ugnen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0