Home is where the heart is ❤️
Spenderat dagen hos älskade moster och mina underbaringar till kusiner! Varit på lekland och sprungit runt som galningar - ja jag var lika lycklig som barnen.
Inte alltid lätt att ta bra bilder på barn som springer runt som galningar, men lite kunde jag lägga ut! Milton tycker tyvärr inte om att vara med på bild men jag och Melina fick till några snygga selfies ;)
På kvällen blev det mys med kinamat, pussel, lego och bokläsning!❤️
Inte alltid lätt att ta bra bilder på barn som springer runt som galningar, men lite kunde jag lägga ut! Milton tycker tyvärr inte om att vara med på bild men jag och Melina fick till några snygga selfies ;)
The thing about trauma
Åka tåg är ju alltid roligt, passar på att blogga lite då jag ändå ska sitta här i 3 timmar till innan tågbytet!
Är på väg upp till papi och bröderna, självklart resten av släkten med! Och ska fira lite jul i efterhand och nyår! :)
Lång ledig från jobb - vilket känns underbart! Livet rullar verkligen på just nu, fått flertal arbetserbjudanden, byter jobb 1 februari och skriver på papper för min första alldeles egna lägenhet 11 januari! Flyttlasset går förhoppningvis i god tid så jag kan vara inflyttad 1 februari! :)
Bilder kommer, självklart, på inredning och annat sånt där som är lite extra kul, iallafall i mina ögon!
Vet inte riktigt egentligen vad jag ska skriva mer än att önska er alla en God jul och ett Gott nytt år! -det ska jag ha iallafall!
Glutenfri smörgåstårta
Gjorde en glutenfri smörgåstårta till mammas sambo som fyllde år.
Jag använde
Frias glutenfria formbröd som jag tinade upp liggandes på hushållspapper under förmiddagen.
Första lagret är arbogas gluten- och mjölkfria leverpastej blandat med hackad inlagd gurka, ca 2dl till hela leverpastejen.
Andra lagret är två burkar kräftröra, ca 500g.
Tredje lagret är 4 st kokta ägg, blandat med ca 3/4 dl vispad grädde och 1 1/2 dl majonäs.
Toppad med sallad, skinka, ost, tomater, gurka och 200g färska räkor och dill!
Blev jättegott och mättande!
Glutenfritt julgodis - wienernougat
Smält 250g ljus blockchoklad (fazer är den enda helt glutenfria) över vattenbad, häll sedan i 500g nougat, jag använde Odense baknougat.
Rosta 100g skivade mandlar i en torr stekpanna tills de fått färg, häll sedan i nougatblandningen och blanda runt.
Bred ut wienernougaten på en plåt med bakplåtspapper och låt stå kylt över natten, skär upp och njut!