Baka glutenfritt - Biskvier med daimchoklad

Biskvier; 
150 g mandelmassa
1/2 dl socker
1 st äggvita

Riv mandelmassan och rör ned socker och äggvita, blanda till en jämn smet. Klicka ut på bakplåtspapper och grädda i 175 grader i 10 minuter.

Låt biskvierna svalna, gör undertiden fyllningen.

Smörkräm med daim;
125 g smör
2,5 dl florsocker 
2 tsk vaniljsocker
1 äggula
1 msk kakao
100 gram daim

Vispa rumstempererat smör och florsocker, tillsätt vaniljsocker, kakao och äggulan. Hacka daimen och rör ned i smörkrämen, spritsa ut på biskviebottnarna och doppa dom sedan i smält choklad.
Låt biskvierna stå kylt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0