Baka glutenfritt - Delicatobollar


100g mjölkfritt margarin
1.5 dl florsocker 
2 msk svart kaffe
75g ekologisk mjölkfri choklad
1.5 tsk kakao
1 msk vaniljsocker 
4 dl Sempers glutenfria havregryn

Mixa GF-havregrynen i en mixer. 
Blanda mpfritt margarin & florsocker med elvisp tills det är slätt och fint utblandat, tillsätt kaffe, kakao och vaniljsocker och tillsist de mixade havregrynen.
Smält chokladen över vattenbad och häll i chokladbollssmeten, blanda allt med elvisp tills det är en jämn och fin smet.

Rulla till bollar (är det för kladdigt kan det hjälpa att ställa in i kylen ca 20-30 min innan rullning) garnera med pärlsocker, kokos, strössel eller vad ni vill :)

Ställ svalt, om ni inte hinner äta upp dem ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0