Baka glutenfritt - gluten- och mjölkfria mintchokladtryfflar

Otroligt goda Mjölkfria mintchokladtryfflar!


Det du behöver är 
200g Plamil mjölkfri mintchoklad
100g Plamil mjölkfri mjölkchoklad
2dl vispbar sojagrädde
1 msk ljus sirap

Hacka chokladen & sjud upp grädden. Häll i chokladen och rör om hela tiden tills all choklad har smält, tillsätt sirapen och rör om tills smeten är slät.

Ställ kastrullen i kylskåpet minst 3 timmar, när smeten har stelnat är den färdig att rullas till bollar!
Var snabb när du rullar då tryfflarna smälter lätt i handen!

Jag rullade mina tryfflar i florsocker och kanel, men man kan givetvis använda annat med såsom kakao eller krossade nötter eller karameller!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0